Oci y Esport

El senderisme és un dels grans atractius de Tavernes de la Valldigna. Per mitjà de rutes mediambientals, podem descobrir els paratges naturals de la població. Així mateix, A la platja es proposen una gran varietat d’activitats per a tota la família i per a tots els gustos, Existeixen diverses zones de jocs infantils però hem de destacar els parcs del Molló i el del Nord.

A més, en la zona de la platja es proposen una gran varietat d’activitats per a tota la família i esports nàutics. És aquí on estan els dos grans parcs de la població, en els quals trobem zones de jocs infantils.

Parc del Molló

El seu principal característica és que està orientat per a gaudir tant a l’hivern com a l’estiu: els nens poden anar amb bicicleta, poden patinar i gràcies a la seva accessibilitat poden gaudir-ho tant majors com petits ja que també hi ha aparells de gimnàstica on la gent gran pot realitzar exercicis.

Parc del Nord

És una zona on es pot practicar esport , té 2 pistes per a jugar a futbol sala, bàsquet, etc. Al llarg de l’estiu es realitzen nombrosos esdeveniments i activitats programades per la Regidoria de Turisme.

Ruta dels Sentits

La Ruta dels Sentits, ha estat ideada i gestionada Íntegrament pel Taller d’Ocupació perquè les fascinants riqueses naturals del municipi siguin gaudides per totes les persones, incloses aquelles que tinguin capacitats físiques o sensorials reduïdes.

Ruta de les Creus

Aquest recorregut ens porta des del mateix nucli urbà fins al més alt de la Muntanya de les Creus, des d’allí podem contemplar el Calvari i una vista general de la població

Ruta de la Granata

La ruta ens torna a portar per la Muntanya de les Creus, però en direcció contrària al Calvari, trobem el camí que ens porta fins a la Font de la Granata, on acaba el recorregut. 

Ruta de la Ombría

El trajecte parteix del nucli urbà cap al sud, per a pujar a l’alt de la Muntanya de la Ombría. Des del seu cim podem admirar una panoràmica del litoral, des de Cullera fins al Montgó ja a Xàbia.

Ruta de la Cova del Bolomor

Amb aquesta ruta ens endinsem la Cova del Bolomor i el seu entorn, per a conèixer més de prop el primer assentament humà en la Comunitat Valenciana.

Ruta Via Ferrata / Les Marujes

Una ruta que ens porta a recórrer la Valldigna per un dels camins més pintorescos i atraients de la zona.

Ruta del Racó de Joana / Ullals

La millor manera d’endinsar-se en els ullals i gaudir de l’observació de la fauna autòctona de la zona.

Descarrega ací el fullet amb totes les rutes.